• en

I maj 2019 släppte Tisenhult-gruppen i ett samarbete med Ekerlids förlag och författaren Ronald Fagerfjäll boken ”Tisenhult: Grundaren, familjen och företagen”. En historia om Anders Börjessons framgångsrika företagsbygge och familjeverksamheten Tisenhult-gruppen som drivs utifrån samma tankar och idéer om vad som leder till välfungerande företag. Boken finns att köpa i bokhandeln: https://www.adlibris.com/se/bok/tisenhult-grundaren-familjen-och-foretagen-9789188849175

Tisenhult-gruppen har förvärvat ytterligare 1 000 000 aktier i Bergman & Beving.

Tisenhult-gruppen har förvärvat 1 200 000 A-aktier i Lagercrantz Group AB. Efter förvärvet uppgår Tisenhult-gruppens ägande till 28,2 % av rösterna och 5,5 % av kapitalet.

Läs pressmeddelande här: Lagercrantz Group

Tisenhult-gruppen har förvärvat ytterligare 360 000 aktier i Bergman & Beving.

Tisenhult-gruppen förvärvar 51 % av Northpower Takentreprenader som därmed blir ett dotterbolag till Northpower Stålhallar. Resterande 49 % ägs av bolagets grundare och VD Mats Jonsson.

Northpower Takentreprenader är en ledande takläggare specialiserad på papptak. Lång erfarenhet och enbart egna yrkesmän garanterar hög kvalitet i samtliga jobb.

Läs mer om Northpower Takentreprenader på  www.northpower.se/tak/

Tisenhult-gruppen har tecknat avtal om att förvärva varumärket Boomerang och därtill kopplade immateriella tillgångar och fysiskt varulager.

”Vi på Tisenhult-gruppen har en 30 år lång relation till Boomerang och det känns oerhört roligt och spännande att återigen få jobba med varumärket”.

Läs hela pressmeddelandet här: Pressmeddelande Boomerang

Friskolornas riksförbund har gjort en sammanställning över vilka skolenheter som presterar bäst slutbetyg med hänsyn till elevsammansättning utifrån Skolverkats SALSA-statistik. Bäst utfall i hela Sverige har Futuraskolan International Stockholms årskurs 9!

Läs hela rapporten ”Sveriges bästa och sämsta grundskolor 2017″ här.

Tisenhult Skogar har tecknat avtal om att förvärva en skogsfastighet i Finspångs kommun i norra Östergötland. Fastigheten omfattar 150 ha mark samt 7 ha vatten.

Under november 2017 öppnar Bostad Direkt sitt andra ”long stay”-hotell. Hotellet är nybyggt och ligger i Dalénum på Lidingö.

Läs mer och boka på www.bostaddirekt.com

Fr o m 21 juni 2017 är Momentum Group noterat som eget bolag på Nasdaq Stockholm. Momentum Group var tidigare ett affärsområde inom Bergman & Beving (tidigare B&B TOOLS).

Läs mer på momentum.group

Momentum