• en

Tisenhult-gruppen har tecknat avtal om att förvärva varumärket Boomerang och därtill kopplade immateriella tillgångar och fysiskt varulager.

”Vi på Tisenhult-gruppen har en 30 år lång relation till Boomerang och det känns oerhört roligt och spännande att återigen få jobba med varumärket”.

Läs hela pressmeddelandet här: Pressmeddelande Boomerang

Friskolornas riksförbund har gjort en sammanställning över vilka skolenheter som presterar bäst slutbetyg med hänsyn till elevsammansättning utifrån Skolverkats SALSA-statistik. Bäst utfall i hela Sverige har Futuraskolan International Stockholms årskurs 9!

Läs hela rapporten ”Sveriges bästa och sämsta grundskolor 2017″ här.

Tisenhult Skogar har tecknat avtal om att förvärva en skogsfastighet i Finspångs kommun i norra Östergötland. Fastigheten omfattar 150 ha mark samt 7 ha vatten.

Under november 2017 öppnar Bostad Direkt sitt andra ”long stay”-hotell. Hotellet är nybyggt och ligger i Dalénum på Lidingö.

Läs mer och boka på www.bostaddirekt.com

Fr o m 21 juni 2017 är Momentum Group noterat som eget bolag på Nasdaq Stockholm. Momentum Group var tidigare ett affärsområde inom Bergman & Beving (tidigare B&B TOOLS).

Läs mer på momentum.group

Momentum

Tisenhult-gruppen AB har tecknat avtal att förvärva 80 % av aktierna i Northpower Stålhallar AB. Tillträdet sker den 6 april 2017. Grundarna till Northpower Stålhallar, Niklas Granström och Dan Jonsson, kvarstår med ett ägande om 20 % i bolaget.

Northpower Stålhallar är en ledande leverantör av isolerade stålhallar med användningsområden inom industri, lager, verkstad, idrott och logistik. Northpower Stålhallar ansvarar för hela processen från projektering och tillverkning till montering och färdig produkt. Nuvarande årsomsättning i Northpower Stålhallar uppgår till ca 200 MSEK.

Pressrelease Northpower

Läs mer om Northpower Stålhallar på deras hemsida

Under februari 2017 öppnar Ventilationsgrossisten en ny filial i Malmö. Vi hälsar vår nya filialchef Annika Walldén och alla nya kunder välkomna till Ventilationsgrossisten Nordic – den ledande ventilationsgrossisten för professionella installatörer!

Den 9 januari 2017 öppnar Inomec en ny hyresdepå i Göteborg. Vi hälsar Tomas Andersson som blir depåansvarig och alla befintliga och nya kunder välkomna till oss på Backa Strandgata 16.

Läs mer på www.inomec.se

Under januari 2017 öppnar Bostad Direkt sitt första ”long stay”-hotell på Brommaplan. Hotellet är ett flexibelt och prisvärt alternativ för dig som behöver ett tillfälligt boende och bokas för perioder om en månad och uppåt.

Läs mer på www.bostaddirekt.com

Tisenhult-gruppen har tecknat avtal om att förvärva 80% av Expando Electronics AB. Nuvarande ägarna stannar kvar som aktiva delägare i bolaget. Expando är en ledande leverantör av högteknologiska elektronikkomponenter till kunder inom utvalda nischer såsom försvars-, flyg- och rymdindustrin.

Läs mer om bolaget på www.expando.se