• en

Ventilationsgrossisten Nordic

Ett unikt alternativ till de stora bjässarna – Vi är en fristående ventilationsgrossist med unik erfarenhet och många år i branschen. Under årens lopp har vi lärt oss att hitta effektiva lösningar på de mest komplicerade frågor och problem. Sortimentet anpassar vi utifrån ditt behov. Idag lagerför vi produkter från de ledande leverantörer som vi tycker är bäst i klassen.

Allt du behöver och mer därtill – Våra filialer ligger i Stockholm, Göteborg och Malmö. Här har vi allt under ett och samma tak butik, kontor och lager. Bland våra artiklar finns allt som behövs för att inleda, genomföra och slutföra ditt ventilationsarbete. Här finner du bland mycket annat verktyg, maskiner, brandspjäll, vitlackat och de dimensioner som krävs för att renovera även äldre anläggningar. Vill du veta mer om vårt sortiment? Gå in på www.ventilationsgrossisten.se eller besök oss så visar vi dig runt.

Leverans samma dag och dit du vill – Hos Ventilationsgrossisten hämtar du snabbt och smidigt din beställning. Vi kan lika gärna komma ut till dig eller direkt till bygget. Om det så bara gäller en påse skarvmutter, kör vi ut din beställning redan samma dag (eller tidigt nästa morgon om du beställer sen eftermiddag).

Goda råd och bra guidning – Ventilationsbranschen har varit vår inriktning ända sedan 80-talet. Vi har med andra ord ett tydligt fokus. Av oss får du inte bara rätt material i rätt tid utan även tips och goda råd (om du vill och behöver). Vi håller koll på nyheter och trender för att alltid ge dig de vassaste och mest kostnadseffektiva lösningarna. I vår webbshop kan du gå in och lägga en beställning och göra snabba kalkyler.

Välkommen till Ventilationsgrossisten Nordic – den ledande ventilationsgrossisten för professionella installatörer!