• sv

October 2014

Cibenon byter namn till Tisenhult-gruppen. Verksamhet och inriktning för företagsgruppen är dock oförändrade.

För tredje året i rad är Cibenon utsett till ett av årets “superföretag” av Veckans affärer och Bisnode. Enbart 87 av Sveriges 350 000 aktiebolag har lyckats uppfylla kriterierna under tre år i rad.

Vi på Bostad Direkt strävar alltid efter att förbättra vår service. Vi vill erbjuda våra kunder en enkel och bra tjänst och en trygg och säker hyresperiod. I höst inför vi därför en spännande nyhet för alla våra företagskunder.

Vår företagstjänst kommer även framåt att innehålla all service den innehåller idag. Nyheten är att våra företagskunder framöver kommer att ha Bostad Direkt som hyresvärd. Alla hyror aviseras från oss och betalas in till oss. En personlige hyresmäklare bokar fortfarande visningar, upprättar hyreskontrakt och finns tillgänglig under hela hyresperioden för frågor som rör hyresavtalet, såsom uppsägning och förlängning.

En till nyhet är att vi inte längre kommer att ta ut något förmedlingsarvode. Det enda ni betalar är månadshyran som framgår av bostadsannonsen. Inga andra tillkommande avgifter eller arvoden. Precis så tryggt och enkelt som vi vill att det ska vara.